ASonic ultrazvučne kade

Zdrav život

Svi žele biti zdravi i živjeti u čistom, sigurnom okruženju. Ono što često zaboravljamo jest da je naša odgovornost se brinuti i stvoriti takvo okruženje.

Kroz povijest svijet je bio toliko željan promjena i tehnološkog razvoja, da smo već neko vrijeme zaboravili se brinuti o najvažnijim stvarima – zemlji – svom okolišu i biti zdravi. Ali naravno, poboljšanja tehnologije imala su i puno pozitivnih utjecaja i pobljšanja na nas i zdrav život.

Jedan od njih je ultrazvuča kada.

To je jedan od najekološki prihvatljivijih načina čišćenja predmeta. Glavni razlozi zbog kojih je ultrazvuča kada ispred puno drugih načina čišćenja je:

  • smanjuje upotrebu koncentrata za čišćenje i stoga oslobađa manje ili nimalo otrovnih kemikalija u okoliš
  • koristi manje vode od uobičajenih metoda čišćenja
  • štedi energiju u usporedbi s ostalim strojevima koji se koriste za čišćenje
  • tijekom postupka ima nula emisija, stoga je ekološki prihvatljiv i sigurniji za korisnika
Ekološko

Ultrazvučno čišćenje je jako sigurno i ekološko, možemo ga koristiti kod kuće bez brige o svom zdravlju ili zdravlju svoje djece i kućnih ljubimaca.

Manji modeli ultrazvučnih kada savršeni su za upotrebu za čišćenje proizvoda kod kuče. Kućni proizvodi obično sadrže mnogo više bakterija nego što biste ikada pomislili. Dječje igračke, naočale i tipke samo su neki od primjera predmeta koje svakodnevno koristimo svi. Nažalost, ne čiste se dovoljno često. Zamislite samo koliko skrivenih mjesta postoji na omiljenoj igrački vašeg djeteta ili na ključevima vašeg stana, a koja također nisu očišćena i do kojih je teško doći?

Sva ta mjesta skrivaju bakterije koje mi ne vidimo i zato mnogo puta mislimo da ih nema. Sve te predmete možete staviti u ultrazvuču kadu, ostavite da djeluje samo 8 minuta. U međuvremenu se možete igrati s djetetom ili samo popiti šalicu čaja, a sve one skrivene bakterije i onečišćenja će nestat.

Ekološki, sigurno, jednostavno za upotrebu, brzo i učinkovito. Čistač snova!

Najmanja ultrazvučna kada za dom ima kapacitet od 0,65L, a veći iz naše kolekcije 2,5L.

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri