AS-UCP prašak

70,00 kn155,00 kn

ASonic univerzalni prašak za čišćenje uklanja prljavštinu, osušenu ili drugu krv, ostatke tkiva i druge supstance sa instrumenata, staklenog posuđa i drugih tvrdih površina.

Obriši
EAN: N/A Kategorija:

Opis

Profesionalni prah za čišćenje

AS-UCP, prah za čišćenje kirurških instrumenata

AS-UCP prah napravljen je za namakanje dijelova, alata, instrumenata i staklenog posuđa, kao i za dulja razdoblja čišćenja u ultrazvučnoj kadi.

Uklanja nečistoće kao što su:
Proteinski ostaci, suha krv, tjelesne tekućine i druge organske tvari
Sigurno za upotrebu na:
Mehanički dijelovi, alati, kirurški instrumenti, staklo i ostale čvrste površine.

 

ASonic univerzalni prašak za čišćenje ultrazvukom posebno je formuliran za površinsko čišćenje s mogućnošću potpunog ispiranja vodom i brzog uklanjanja ostataka s predmeta. Čistač je u prahu, dostupan u topivim vrećicama u vodi, ili u kutiji od 100g i 250g. Učinkovitost postiže visokom pH vrijednošćom i posebnim sredstvima za čišćenje površine.

 

Otopite 1 vrećicu topivu u vodi ili 5 čajnih žličica u 5L tople vode. Radna temperatura je 50 °C (može biti od 20 °C do 70 °C). Dobro promiješajte. Namočite predmete i pustite ih da se namaču najmanje 5min. Dobro ih isperite prije nego što ih osušite. Za vrlo prljave predmete najbolje je koristiti 1 vrećicu topljivu u vodi (od prilike 25 g praha) na 1L tople vode. Neiskorištena smjesa praha ASonic može se čuvati do 7 dana. Ako smjesu držite na hladnom mjestu, morat će se zagrijati da postane prozirna. Ako se smjesa koristi, biti če ok za korištenje 24 sata.

 

Ispiranje nakon čišćenja je vrlo bitan dio postupka čišćenja. Nakon što očistite predmete, moraju se oprati kako bi se spriječilo ponovno nanošenje prljavštine. Bilo koji bijeli premaz na predmetu nakon čišćenja znači da predmet nije bio dovoljno opran prije sušenja ili da vodu koja se koristi za ispiranje predmeta treba omekšati. Bijela prevlaka najvjerojatnije je mješavina netopivih kalcijevih sapuna i soli.

 

ASonic prašak posebno je pogodan za čišćenje u ultrazvučnim kadama, jer smanjuje napetost prljavštine na predmetu. ASonic prašak pogodan je za dulje namakanje posuđa, instrumenata i staklenih predmeta. Ne preporučujemo upotrebu praha ASonic u automatskim sredstvima za čišćenje. Međutim, vrlo mala koncentracija smjese može se koristiti za sprječavanje pjene.

 

ASonic prašak neče dezinficirati Vaših premeta. Koristite prašak u ultrazvučnoj kadi, temeljito očistite predmete koji su zatim spremni za dezinfekciju i sterilizaciju.

 

Upozorenja
  • Prije upotrebe pažljivo pročitajte naljepnicu i slijedite upute za uporabu!
  • Čuvati izvan dohvata djece.
  • Uvijek testirajte koncentrate za čišćenje prije korištenja na predmetima koje prije niste čistili.

 

DOKUMENTACIJA

MSDS

Katalog

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Količina

10 x 28g sachets, 100g, 250g

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri