AS-ENZ

469,00 kn

Koncentrat za ultrazvučno čišćenje organskih ostataka je pH neutralan, potpuno razgradiv koncentrat. Zbog svoje specifične formulacije prikladan je za čišćenje medicinskih i stomatoloških pomagala, upotrebu u salonima za piercing i tetovaže te u drugim profesijama u kojima je takvo čišćenje potrebno.

Dostupno uz narudžbu

EAN: 0618056729549 Kategorija:

Opis

Profesionalni koncentrat za čišćenje

AS-ENZ, koncentrat za čišćenje kirurških instrumenata

Koncentrat za čišćenje AS-ENZ idealan je za prethodno čišćenje zaprljane kirurške i stomatološke opreme u pripremi za dezinfekciju i sterilizaciju. Ovaj enzimski koncentrat pogodan je za upotrebu u ultrazvučnim kadama i također za ručno čišćenje.

Uklanja nečistoće kao što su:
Proteinski ostaci, suha krv, tjelesne tekućine i druge organske tvari
Sigurno za upotrebu na:
Endoskopi, kirurški instrumenti, oprema za anesteziju i drugi predmeti zagađeni bioopasnim tvarima.

 

Koncentrat za čišćenje nije korozivan i nježno djeluje na svakakvu osjetljivu opremu. Sredstvo za otapanje potpuno je biorazgradivo i ne predstavlja nikakvu opasnost za okoliš ili zdravlje.

 

Napravljeno za opremu za prethodno čišćenje prije pripreme za dezinfekciju ili sterilizaciju. Koncentrat enzima pogodan je za čišćenje u ultrazvučnim kadama ili za ručno čišćenje.

 

Ovaj koncentrat za čišćenje siguran je za mnoge materijale. Međutim, preporučujemo da prije upotrebe na novim materijalima testirate sve koncentrate za čišćenje, ili nas kontaktirate za dodatne informacije.

 

Pomiješajte koncentrat za čišćenje s destiliranom vodom u omjeru 2-4 ml koncentrata prema 1000 ml vode. Preporučena temperatura za čišćenje u ultrazvučnoj kadi je između 20 ° C i 70 °C (idealna temperatura je 38 °C). Nakon čišćenja isperite sve predmete čistom vodom. Redovito mijenjajte tekućinu za čišćenje u ultrazvučnoj kadi kad se zaprlja. Za najučinkovitije čišćenje namočite kiruršku i ostalu opremu u tekućinu za čišćenje odmah nakon upotrebe. Izvadite instrumente iz tekućine i stavite ih u perilicu rublja ili u ultrazvučnu kadu. Po potrebi dezinficirajte instrumente ili ostalu opremu.

 

Beskompromisno čišćenje posebno dizajniranim koncentratom za ultrazvučno čišćenje.

Za postizanje najboljih rezultata čišćenja, pored ultrazvučne snage, temperature i vrijemena rada, potrebne su otopine koncentrata i vode. ASonic nudi široku paletu prikladnih koncentrata za čišćenje. Svi koncentrati za čišćenje ASonic razvijeni su posebno za upotrebu u ultrazvučnim kadama. Koncentrati za čišćenje su nježni do večine materiala i poboljšavaju postupak čišćenja.

 

Pomoću ASonic koncentrata je lakše nego ikad kontrolirati troškove čišćenja, a istovremeno povećati učinkovitost. Koncentrati imaju formulacije za čišćenje najtvrdokornijih nečistoća. Korištenje koncentrata značajno skraćuje vrijeme postupka čišćenja. Sa povećavanjem kavitacije osiguravaju maksimalan učinak ultrazvučnog čišćenja.

 

Opis postupka čišćenja

Ultrazvučne kade koriste visoke frekvencije usmjerene na vodu u spremniku, a rad ultrazvuka stvara male mjehuriće. Mjehurići se šire po cijeloj tekućini i kada dodirnu površinu predmeta implodiraju, oslobađajući energiju koja uklanja nečistoće na površini (čak i u pukotinama, rupama, urezima i bilo kojim drugim teško dostupnim mjestima).

 

Pažljivo stavite košaru sa predmetima u ultrazvučnu kadu. Promiješajte koncentrat u boci prije razrjeđivanja sa vodom. Napunite spremnik mješavinom destilirane vode i koncentrata za čišćenje u navedenoj količini. Predmete za čišćenje u potpunosti potopite u otopinu. Postavite željenu temperaturu čišćenja, uključite grijač spremnika u kombinaciji sa kavitacijom radi bolje raspodjele grijanja. Pričekajte da tekućina u spremniku dosegne određenu temperaturu, a zatim podesite vrijeme rada prema zahtjevima postupka čišćenja, ovisno o vrsti i stupnju nečistoća na predmetu. Kad je čišćenje završeno, pričekajte da se tekućina ohladi ili pažljivo uklonite košaru sa predmetima. Isperite predmete čistom vodom. Otopinu u kadi treba promjeniti kad se zaprlja.

 

Upozorenja
  • Prije upotrebe pažljivo pročitajte naljepnicu i slijedite upute za uporabu!
  • Čuvati izvan dohvata djece.
  • Uvijek testirajte koncentrate za čišćenje prije korištenja na predmetima koje prije niste čistili.

 

DOKUMENTACIJA

MSDS

Katalog

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Dimenzije 30 × 20 × 15 cm
Količina

1 litar, 5 litara, 25 litara

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri