ASonic ultrazvučne kade

ultrazvučno čišćenjeMedicina, tattoo, stomatologija

Medicina, tattoo, stomatologija

Kad odemo posjetiti liječnika ili stomatologa, uvijek primijetimo kako je u njihovim ordinacijama sve čisto. To je zato što su higijena i čistoća jedan od glavnih prioriteta u branžama ko što su stomatologija i zdravstvo.

Isto je kada su u pitanju tetoveri ili svaki studio za piercing. Svi se brine da se sav alat i oprema očiste, dezinficiraju prije i nakon upotrebe.

U takvim situacijama je jedna od najboljih stvari za čišćenje ultrazvučna kada. Većina ih ima mogućnost podešavanja temperature i vremena, posebno kada se radi o modelima za profesionalnu upotrebu. Profesionalni modeli obično imaju podešavanje temperature, kao i podešavanje vremena na duže rokove i automatsko isključivanje samog uređaja.

Proces

Kada se predmeti stave u ultrazvučnu kadu i dulje vrijeme čiste na visokoj temperaturi, također se uglavnom dezinficiraju i ne sadrže više puno bakterija.

Osim toga, ovisno o veličini ultrazvučne kade, možete odjednom očistiti mnoge predmete i uštedjeti vrijeme koje umjesto toga možete koristiti za druge zadatke.

Većina opreme i alata koji se koriste u medicinskoj i praksama ko što je stomatologija, kao i umjetnici tetovaža i piercinga, imaju jako mala, nedostupna područja, koja je skoro nemoguće očistiti. Opet, rješenje je ultrazvučna kada. Zbog male veličine mjehurića radom kavitacije ultrazvučna kada doseže i najmanja, najskrivenija mjesta na predmetima koji se čiste.

Koncentrati za čišćenje

Kada se koristi koncentrat AS-ENZ, koji je posebno napravljen za razgradnju ostataka proteina, uklanjanje isušene krvi i drugih organskih stvari, čišćenje će biti još učinkovitije. Ovo sredstvo za otapanje s potpunim ispiranjem dizajnirano je za osjetljivu opremu, nije korozivno, biorazgradivo rješenje i pritome nema opasnosti za okoliš ili zdravlje.

Svi naši modeli ultrazvučnih kada za čišćenje u PRO seriji imaju podešavanje vremena do 99 minuta rada bez prestanka sa automatskim isključivanjem i podešavanjem temperature do 80 ° C. Na raspolaganju imate veliki broj veličina, od 2 do 300 L, različitih frekvencija čišćenja koje odgovaraju čišćenju vaših proizvoda.

Često korišćeni modeli u medicini

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri