ASonic ultrazvučne kade

ultrazvučno čišćenjeIndustrijsko čišćenje
Industry

Industrijsko čišćenje

Industrijsko čišćenje je između najvećih izazova dan danas. Čišćenje industrijskih alata i dijelova možda nije prva asocijacija kad razmišljate o industriji i proizvodnji. U industriji je ponekad čak i teže doči do svih sakrivenih mijesta. Alati i oprema koji se koriste u industriji, proizvodnji i restauraciji mogu biti vrlo tvrdi a ponekad i jako opasni za čišćenje.

Pile, oštrice i slični alati trebaju posebno pažljivo rukovanje prilikom čišćenja. Također u puno slučajeva u tu svrhu potrošimo puno više svog vremena za njihovo čišćenje. Osim toga, pogotovo u industriji često imamo jako velik broj stvari za očistiti. Ako veliko broj elemenata čistite jedan po jedan, to može trajati jako dugo.

Ostali alati također imaju jako puno skrivenih, teško dostupnih mjesta na kojima se mogu zalijepiti prljavština i onečišćenja. Mnogo puta na tim skrivenim mjestima ostane ulja, masti i druge prljavštine i ponekad za njih niti ne znamo, jer ih možda ne bismo ni vidjeli. To na kraju može oštetiti vašu opremu i negativno utjecati na rad. U najgorem slučaju, oprema može postati nesigurna za upotrebu.

Čišćenje

Ovisno o tome za šta se oprema koristi, na proizvodima može uvjek ostati trag nečistoće. Zbog toga može u nekim slučajevima i promjeniti oblik i izgled konačnog proizvoda, što bi potencijalno moglo loše utjecati na naše poslovanje.

Tijekom čišćenja industrijskih alata i opreme u ultrazvučnoj kadi nećete se morati brinuti oko ovakvih stvari. Ultrazvučna kada uklonit će sve ostatke ulja ili masnoće te će vaš alat učiniti sigurnim i ugodnim za upotrebu. Kod čišćenja pila ili noževa više neće biti opasnosti na radu, a uštedjet ćete vrijeme prilikom čišćenja veće količine alata odjednom.

Za industrijsko čišćenje nudimo širok asortiman naših sredstava za čišćenje. Postoje u različitim veličinama, od 30 do 300 litara i imaju frekvenciju od 28 kHz, što osigurava temeljito čišćenje.


Naši PRO industrijski modeli imaju spremnike od nehrđajućeg čelika (SUS 304), koji su debljine 2 – 2,5 mm, te stoga pružaju dug vijek trajanja ultrazvučnih kada.


Elektronika za industrijske ultrazvučne kade razvijena je s optimalnim radom pretvarača, grijaćih ploča i jednostavnog operativnog sustava imajući na umu širok spektar korisnika.

Naš industrijski asortiman:

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri