Dostava

Dostava

Dostava i preuzimanje:

Ponuditelj robe obvezuje se dostaviti robu u dogovorenim rokovima. Ugovorni partner za isporuku robe naše tvrtke je DPD, ali zadržavamo pravo promjene načina isporuke robe ako će to pomoći da isporuka bude učinkovitija. Sve pošiljke su osigurane tijekom prijevoza.


U tvrtki AVene d.o.o. želimo pružiti brzu i pouzdanu uslugu, predlažemo da prilikom preuzimanja robe pregledate sadržaj isporučenog paketa kako biste brzo i jednostavno riješili probleme.

Pregled proizvoda:
  • Kad vam kurir dostavi paket, otvorite ga i pregledajte u njegovom prisustvu.
  • Prvo pregledajte ambalažu na vanjska oštećenja i upozorite dobavljača.
  • Ako mislite da je sadržaj paketa oštećen ili slomljen, u prisutnosti dobavljača pažljivo otvorite paket i zajedno provjerite sadržaj paketa.
  • Oštećen paket ne morete da primite i možete ga lako zameniti. Ispunite EVIDENCIJU ŽALBE , kako bi mogli dogovoriti isporuku novog uređaja ili povraćaj novca.
    U slučaju da preuzmete pošiljku i naknadno otkrijete da je proizvod oštećen, potrebno je pokrenuti postupak za reklamaciju kod kurira, koji će nam zatim proslijediti prijavu žalbe.
Troškovi dostave:

Troškove dostave možete saznati u odjeljku KOŠARICA, a dobiti jedinstvenu cijenu za dostavu proizvoda širom Hrvatske.
Ako ste u trenutku narudžbe odabrali plaćanje pouzećem, cijena će biti ona naznačena u KOŠARICI.

Vrijeme isporuke:

Većina paketa će biti dostavljenih u roku 1-2 dana.

Pregled proizvoda:
  • Kada preuzmete uređaj, obavezno provijerite dali ste dobili naručeni proizvod.
  • Ako se slika na pakiranju ili šifra proizvoda ne slaže s onom koju ste naručili, ne raspakirajte uređaj i kontaktirajte nas na prodaja@avene.si ili +386/41 566 618 kako bismo utvrdili točnost narudžbe i otpremnice.
  • Ako ste sigurni da ste primili ispravan uređaj, pažljivo otvorite i spremite ambalažu dok ne budete sigurni da ćete zadržati proizvod

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri