ASonic ultrazvučne kade

Auto Moto

Čišćenje prljavih stvari poput dijelova automobila može biti vrlo zamorno i dugotrajno. Ponekad se zadatak čišćenja auto moto dijelova čini gotovo nemogućim. Dijelovi automobila, motocikala i drugih prijevoznih sredstava mogu se izuzetno zaprljati od raznih vrsta ulja, masti i prašine.

Postupak čišćenja automobilskih i moto dijelova ultrazvučnom kadom jednostavan je i jako učinkovit.

U velikoj većini optimalna temperatura čišćenja je između 50 i 60 °C. Ako je vaša solucija hladna, najbolje je započeti uključivanjem grijača u kombinaciji s kavitacijom. Ta kombinacija će brže zagrijati tekućinu u ultrazvučnoj kadi. Ovisno o veličini spremnika, vaša ultrazvučna kada bit će spremna za optimalno čišćenje u relativno kratkom vremenu.

Bez obzira koliko su vaši predmeti prljavi, ultrazvuk će prodrijeti u sve dijelove vaših auto i moto dijelova i očistiti ih do posljednjih detalja. Svi naši PRO modeli ultrazvučnih kada ima mogućnost podešavanja vremena od 1 do 99 minuta. Uz to imaju automatsko isključivanje i podešavanje temperature do 80 °C.

Vaša odluka o odabiru veličine ultrazvučne kade ovisi o veličini i količini predmeta koje planirate čistiti. Također je dobro zapitati se koliko često je potrebno čišćenje i u skladu sa time odlučiti o veličini. U slučaju bilo kakvih pitanja, naša ekipa stručnjaka uvijek je dostupna svakog radnog dana između 8:00 i 16:00.

Kavitacija je osnova čišćenja, a mi smo posebno razvili koncentrate za čišćenje sa kojima ćete ubrzati proces čišćenja.

Koncentrati za čišćenje

Ulje i masnoća je jako teška za očistiti, bez obzira koliko ih puta pokušali očistiti, uvijek ostave tragove. AS-CARB koncentrat za čišćenje posebno je razvijen za uklanjanje ugljika, masti, ulja i slične nečistoće. Ovim koncentratom čišćenje brljavih rasplinjača, mesinga, aluminija i ostalih osjetljivih dijelova motora je brzo i učinkovito.

Često se koristi za čišćenje dijelova motocikala i automobila

Nastavkom korištenja web stranice pristajete na upotrebu kolačića. više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "Dopusti kolačiće", tako da imate najbolje korisničko iskustvo. Možete nastaviti koristiti web stranicu bez promjene postavki kolačića ili klikom na "Prihvati" da biste pristali na kolačiće. Saznajte više o upotrebi kolačića i blokiranju kolačića na ovoj web stranici POLITIKA PRIVATNOSTI.

Zapri